Om Olaug

Olaug Taklo driver fulltids privat praksis i Bergen sentrum.  Hun er utdannet sykepleier med spesialutdanning i psykisk helse/psykiatri og har mange års etterutdanning i psykoterapi (integrativ terapi).  Hun har lang erfaring som sykepleier fra ulike deler av helsevesenet og som lærer i helsefag på høyskolenivå.  Hun har også vært institusjonsleder.
 
Hun ble utdannet hypnoterapeut i 2007, og har senere skaffet seg ytterligere kompetanse, bl.a. i avansert regresjonshypnose, smertelindring, fødselshypnose, indre barn terapi, mm.  Hun er også Master hypnotist med utdannelse fra Danmark.  Hun er godkjent lærer i selvhypnose. Hun er utdannet Advanced Future Life Progressionist i London hos Anne Jirsch og er en av få terapeuter i Norge som praktiserer denne metoden.  
 
Olaug har lang og allsidig erfaring som terapeut.  Hun har drevet privat praksis siden 2000, først med psykoterapi, men senere også med hypnose og EFT fordi disse metodene har vist seg å være betydelig mer effektive og gir raskere resultater. 
 
Hun behandler også barn og ungdom.
MEDLEMSKAP

  
  National Guild of Hypnotists, Inc.